About US

Intr-o lume in care moda se schimba cu o viteza incredibila ce alegem sa purtam?Moda nu înseamnă doar sa respecți tendințele dictate de marii creatori... moda înseamnă sa găsești un echilibru între personalitatea ta și ceea ce se potrivește siluetei tale...sa fii creatorul propriei tale ținute.

Moda are o logica, are un echilibru al ei, are chiar și eleganta.Daca frumusetea e trecătoare, eleganta trebuie sa ne însoțească toată viața.
O femeie inteligenta știe sa se îmbrace după posibilități conform siluetei, vârstei și ocaziilor și știe sa aleagă ceea ce ii da farmec, ceea ce ii întregește personalitatea.
In căutarea stilului și a ceea ce mi se potrivește cel mai bine cu felul meu de a fi am descoperit plăcea de a crea și de a le ajuta pe alte femei sa descopere ceea ce li se potrivește cel mai bine.Asa a luat naștere NORAA.

Dacă ești și tu in căutarea stilului, in căutarea a ceea ce ți se potrivește, echipa NORAA îți sta la dispoziție cu sfaturi și idei, cu ținute concepute din suflet cu toată energia pozitivă investita in acestea și cu multă dăruire...

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart